Veilig blijven op een parkeerplaats op de luchthaven

Veilig blijven op een parkeerplaats op de luchthaven

Veilig blijven moet een topprioriteit zijn voor iedereen die alleen reist of met kinderen. Vanaf het begin van uw reis, wanneer u uw auto parkeert, tot het einde van uw reis wanneer u uw auto ophaalt, zijn er dingen die u kunt doen om de gevaren van een parkeerplaats op de luchthaven te minimaliseren. Parkeerplaatsen zijn slecht verlicht, slecht beveiligd en slecht bewaakt, waardoor het een ideale plek is voor criminaliteit. In feite vindt 25% van de verkrachtingen plaats in een parkeergarage die overtuigend genoeg is om een echt plan te maken voor het parkeren van uw auto.

Volg deze tips om de gevaren van een parkeerplaats op de luchthaven te minimaliseren.

Ken uw omgeving.

Houd er rekening mee dat geparkeerde auto’s een schuilplaats kunnen zijn voor roofdieren. Ze bieden dekking om zich achter of onder te verschuilen terwijl ze wachten tot een slachtoffer terugkeert naar hun auto.

Blijf waakzaam.

Luister niet naar muziek en praat of sms niet op uw mobiele telefoon terwijl u naar uw auto loopt. Scan continu het gebied en het pad naar uw voertuig door rond te kijken en oplettend te blijven.

Draag een wapen.

Pepperspray, foelie, een fluitje of een persoonlijk beveiligingsalarm of zelfs je eigen sleutels kunnen allemaal zorgen voor afleiding of als wapen worden gebruikt als je jezelf moet beschermen of je wilt terugtrekken uit een gevaarlijke situatie.

Ga niet in gesprek met vreemden of met iemand die zich vreemd gedraagt op een parkeerplaats.

Je kwetst liever iemands gevoelens door iemand te negeren, verkouden te zijn of onbeleefd te doen dan slachtoffer te worden van een misdaad omdat je gestopt bent om te helpen of een vraag te beantwoorden.

Als je niet ver van je auto wilt zijn dan kun je Bij NH hotel Schiphol airport blijven. Ga ook na wat de Schiphol lang parkeren prijs eigenlijk is.