Wat zijn de belangrijkste zaken rondom het kiezen van een autoverzekering? Kijk goed naar de volgende criteria om de beste beslissingen te maken

Wat zijn de belangrijkste zaken rondom het kiezen van een autoverzekering? Kijk goed naar de volgende criteria om de beste beslissingen te maken

We klagen allemaal over de montagekosten van de autoverzekering. Wat zijn onze mogelijkheden om de kosten van onze autoverzekering te verlagen? Bekijk de volgende lijst met mogelijkheden om uw autoverzekering te verlagen.

1. Plan voor en neem de kosten van de autoverzekering op in de kosten van uw autoaankoop.

Om te beginnen is het kopen van een auto een aanzienlijke eerste uitgave en de autoverzekering is een aanzienlijke latere uitgave in uw lopende kosten. U moet altijd kijken naar wat uw verzekeringskosten zullen zijn op elk voertuig dat u overweegt te kopen.

2. Onderzoek de tarieven van de autoverzekering

Op verschillende merken en modellen alvorens uw auto te kopen. Verzekeraars beoordelen voertuigen op een risicoschaal op basis van statistieken die een reeks van factoren dekken zoals blootstelling aan het risico op letsel of diefstal, vandalisme, flitsende of sportieve voertuigen, kosten, kosten om te repareren, schadehistorie uit het verleden, algemene veiligheidsverleden, enz.

Hoe hoger het risico, hoe hoger de verzekeringspremie. Veel verzekeraars bieden kortingen aan voor voertuigen met een laag risico, zoals sedans en stationwagons. Bekijk deze informatie met uw staats- of provinciale verzekeringsmaatschappijen voordat u beslist welke auto u gaat kopen.

3.  Onderzoek en krijg offertes van verschillende verzekeringsmaatschappijen

Als je eenmaal hebt besloten over een merk en model van de auto, de beste manier om ervoor te zorgen dat u de meest betaalbare prijs voor uw autoverzekering is om uw onderzoek te doen en te vergelijken, citaten. U moet een aantal citaten van verschillende verzekeraars verkrijgen aangezien de dekkingskosten van de ene verzekeraar tot de andere kunnen variëren met honderden dollars, en mogelijk duizenden dollars. Krijg minstens drie prijsopgaven.

Bel de verzekeraars direct of vraag online offertes aan. Zorg voor dezelfde dekking, aftrekposten en beperkingen, zodat u appels met appels kunt vergelijken. Tegenwoordig doen vergelijkingssites al het werk voor u en bieden ze concurrerende tarieven naast elkaar aan. Bezoek een aantal van de sites die geadverteerd zijn op mijn website die hieronder staan vermeld.

4. Bespaar geld door het verhogen van uw aftrekposten

U kunt uw verzekeringspremie aanzienlijk verlagen door het eigen risico op het uitgebreide en aanrijdingsgedeelte van uw verzekering te verhogen. Houd er echter rekening mee dat u bij een ongeval en bij het indienen van een schadeclaim het eigen risico uit eigen zak moet betalen. Zorg er dus voor dat u zich dat kunt veroorloven. U kunt 10 procent of meer besparen door uw eigen risico te verhogen van zeg $500 tot $1.000. Als uw claim $2500 is en uw eigen risico $1.000 is, betaalt u $1.000 en uw verzekeringsmaatschappij $1500.

5. Bespaar geld door de aankoop van een huis- en autoverzekering van dezelfde verzekeraar.

Bij aankoop van uw huis- en autoverzekering bij dezelfde verzekeraar kunt u in aanmerking komen voor een verdere korting, die tot nog eens 10% kan oplopen op beide polissen. De meeste verzekeraars bieden deze besparing aan als een stimulans om ook uw woningverzekeringsbedrijf te krijgen.

6 Geld besparen door alle voertuigen onder dezelfde polis op te nemen

Ook bieden veel verzekeraars een multi-autokorting aan voor degenen die meer dan één auto op dezelfde polis verzekeren. U kunt tot 10% besparen door meer dan één voertuig onder dezelfde polis te plaatsen.