3 Top vragen van klantenbeoordeling over auto’s

3 Top vragen van klantenbeoordeling over auto’s

Een auto verkopen is, net als een auto kopen, een grote financiële transactie. U kent CarMax misschien als de beste plaats om gebruikte auto’s te vinden en te kopen, maar miljoenen klanten rekenen ook op ons als een gemakkelijke en gemakkelijke manier om een auto te verkopen.

We zijn er om u te helpen uw vragen te beantwoorden en enkele tips te delen, zodat u uw auto met vertrouwen kunt verkopen.

Hier zijn de zes belangrijkste vragen over het verkopen van een auto die we hebben gehoord van klanten zoals jij.

1. IK WIL MIJN AUTO VERKOPEN. WAT IS MIJN AUTO WAARD?

Veel eigenaren overschatten de staat en waarde van hun auto, dus het is slim om wat onderzoek te doen. Er zijn nogal wat online bronnen die u algemene richtlijnen kunnen geven en u kunnen helpen inschatten hoeveel u voor uw auto kunt krijgen.

Om een ​​offerte voor uw auto te krijgen, brengt u uw auto naar CarMax voor een taxatie. Onze getrainde taxateurs houden bij het beoordelen van uw auto en het bepalen van uw aanbod rekening met de volgende factoren:

  • Kilometerstand
  • Staat
  • Geschiedenis van ongevallen
  • Hoe goed het is onderhouden, van binnen en van buiten

2. KRIJG IK NIET MEER GELD VOOR MIJN AUTO ALS IK HET ZELF VERKOOP?

Het verkopen van uw auto heeft voor- en nadelen. Door Craigslist of auto verkoop sites te doorlopen, krijgt u mogelijk meer geld voor uw auto. Maar voor veel mensen maken de hoeveelheid tijd die het kost en de onzekerheden om met vreemden om te gaan het de moeite niet waard.

Veel van onze klanten komen naar CarMax voor een beoordeling als uitgangspunt. ‘Een van de redenen waarom onze beoordelingsaanbiedingen zeven dagen goed zijn, is omdat we weten dat onze klanten misschien willen’ rondkijken ‘en andere aanbiedingen willen vergelijken met de onze’, zegt Marcey. ‘En dat is oké!’

3. WAT KAN IK VERHOGEN HOEVEEL KAN IK VOOR MIJN AUTO KRIJGEN?

Dat weet u door taxeren auto. Als u last-minute onderhoud of een grondige cosmetische detaillering krijgt, kan uw auto een positieve eerste indruk maken bij potentiële particuliere kopers. Voor ons taxatieteam is het langdurig onderhoud en de verzorging van uw auto echter het belangrijkste bij het bepalen van ons taxatieaanbod.

Een andere belangrijke factor is de kilometerstand van uw auto. “De kilometers laag houden voor elke auto is een geweldige manier om de impact van afschrijvingen in de loop van de tijd te minimaliseren”, zegt Marcey.

Hoe zit het met aanpassingen en accessoires na het op de markt brengen, zoals een spoiler of een unieke verfkleur? Hoewel deze upgrades uw auto onderscheidend kunnen maken, kunnen ze ook de aantrekkingskracht van uw auto op de markt beperken. Bepaalde upgradepakketten met opties zoals leren stoelen en een Bluetooth-verbinding kunnen echter nuttig zijn wanneer u klaar bent om te verkopen.