Op welke manieren hebben veel mensen al geprobeerd om hun elektriciteitsrekening te verlagen? Er zijn een aantal voor- en nadelen te bekennen

Op welke manieren hebben veel mensen al geprobeerd om hun elektriciteitsrekening te verlagen? Er zijn een aantal voor- en nadelen te bekennen

Mensen zijn over het algemeen erg geïnteresseerd in het verlagen van hun elektriciteitsrekening. Steeds meer mensen zijn daarnaar op zoek vanwege de economie en proberen zoveel mogelijk te besparen op alle mogelijke plaatsen, op alle mogelijke manieren. Bovendien gebruiken we in de zomermaanden onze ventilatoren en airconditioning om te proberen comfortabel en koel te blijven. Er zijn vele manieren waarop u acties kunt ondernemen om uw elektrisch gebruik en kosten te verlagen, zonder dat dit een drastische verandering in uw levensstijl veroorzaakt. Meer weten? Bekijk dan deze site over energie vergelijken.

Hier zijn een paar snelle tips voor sneller besparen op je energieverbruik

1. LED-lampen….die zullen in 2014 het enige beschikbare alternatief zijn omdat de CFL (compact fluorescerende lampen) kwik bevatten en tegen die tijd uit de schappen zijn gemandateerd. Maar de LED’s gaan 3 keer langer mee dan CFL’s, zijn duurzamer en verbruiken nog minder energie.

2. Doe de lichten uit die niet in gebruik zijn of die niet nodig zijn. Dit is gewoon zo logisch.

3. Trek de stekker uit het stopcontact van elektrische apparaten die niet worden gebruikt, zelfs van mobiele telefoons. Ze gebruiken nog steeds elektriciteit als ze zijn aangesloten en laden geen mobiele telefoon op. Dit heet vampiergebruik.

4. Als u een elektrische boiler heeft, zorg er dan voor dat deze gewikkeld is met isolatie en dat de temperatuur lager wordt gezet dan 120 graden. een aanpassing van 1 graad voorbij dat bespaart u ongeveer 3% op uw elektrische rekening. Dat zijn slechts een paar elektrische besparingstips. Er zijn er nog veel meer. Maar een van de beste manieren om serieus te snijden in uw elektrische rekening, maar is niet algemeen bekend is het kiezen van uw leverancier van elektrische energie.

  • Dit wordt gedaan door middel van een federale wet die werd aangenomen in 1998, dat is energie deregulering. Energiederegulering kwam tot stand omdat veel staten en de federale overheid vonden dat er geen concurrentie was op de energiemarkt.
  • Hierdoor ontstond een monopolie op de energievoorziening voor elektriciteit en aardgas. Door deze wet hebben huishoudens en bedrijven nu de mogelijkheid om te kiezen wie in hun energiebehoefte voorziet.